В миналата ни статияобсъдихме как максимално да се възползвате от почивката си и даdogsuitcase_d7f21b173a5e246e96e0373fbceab9db.jpg успеете да й се насладите докрай. Едно от най-основните неща, които определят този фактор беше да се отпуснете и да не мислите за ежедневните битовизми, като работа или други притеснения, присъщи в обикновените Ви дни. Сега споменавайки домашните любимци става ясно, че ако тръгнете на почивка някъде и се наложи да оставите животинчето си някъде далеч от Вас, няма как да не се притеснявате за него.

Всеки обичащ стопанин би се тревожил дали то 5fa534c7d663b0963874182bb8e1b566.jpgще е добре, как ще се грижат за него и най-вече би му било мъчно за любимеца през съответния период. На практика то изпълнява функцията на дете, тъй като още с приемането си у дома, то става част от семейството и изисква почти същите грижи, както едно малко дете. Затова и не можем да го оставим да се грижи само за себе си, а дори и да го оставим на някой, все ще имаме леки притеснения за него.

За да се спестят всички тези главоболия ще разгледаме няколко хотела, които широко отварят вратите си за Вашите любимци. Някои от тях имат специални условия за настаняване на домашни любимци, които разбира се предварително трябва да разгледате, за да сте подготвени.

„без КОТКИ – територията е за КУЧЕТА!“

В тези хотели например не са фенове на котките, поради предишни неприятности свързани сcat.jpg тях и са решили, че ще приемат САМО кучета или по изключение други животни, които са дисциплинирани и няма да им създават допълнителна работа и напрежение.

Ако все пак притежавате и отглеждате котка, написаното не трябва да Ви влияе по никакъв начин. Защото надолу има още много други хотели, които с удоволствие ще приемат Вас и Вашият любимец в комплект.

„само за ТИХИ и ДИСЦИПЛИНИРАНИ животинки!“

24587.jpgЕдно от може би най-категоризиращите фактори за допускането на домашни любимци със стопаните си в хотела е те да бъдат не толкова шумни и явно дисциплинирани. Тъй като, ако питомника Ви нарушава спокойствието на другите гости, отзивите на хотела биха спаднали драстично и е нормално да се изисква животинчето да е кротко и да не създава постоянен шум около себе си.

          „МАЛКИТЕ породи са ДОБРЕ ДОШЛИ“

Въпреки всичките условия на хотелите за приемането на домашни любимци при стопани, Вие81f52fcc78b8e660827cf0a40ababc35.jpg не трябва да се отчайвате да потърсите още малко точното място за Вас и Вашият животински приятел. Ако той е малка порода и съвпада в следните графи с килограми на теглото му, няма да имате никакъв проблем да се настаните на посочените места:

  • до 3 кг

1-ВИ вариант, 2-РИ вариант, а защо не и в ПЕТЗВЕЗДЕН вариант

  • до 5-6 кг

СПА вариант за ДВАМА

  • до 10 кг

вариант даже и за КОТКИ

„НЕ ОБИЧАМЕ да чистим косми от животни“

Разбираемо е, че никой от хотелите не би искал да си създава допълнителна работа свързана с чистенето на козина по мокети или други меки подови настилки, от които космите трудно се отстраняват, и затова се опитват да си направят превенция именно от тези неприятности. Ако нямате нищо против да сте настанени в СТУДИО, АПАРТАМЕНТ или пък друга стая с ламинат или подобна твърда подова настилка, то преспокойно можете да се ориентирате към посочените места.

„приемат се ВСЯКАКВИ животни ДО 40 КГ!“

hover-cat-flying-cat-2 (1).jpgОт подзаглавието става ясно, че това е може би най-добрата Ви възможност, стига да не водите със себе си ТИГЪР или друго ГОЛЯМО ЖИВОТНО, което да надвишава теглото от 40 кг. Било то голяма порода куче, или пък добре охранена котка, дори и аквариум с риби, тук ще се чувствате на мястото си, ако Вашето животинче не прави пакостииз хотела.

ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО ПРЕДСТОЯЩИ ЕКСКУРЗИИ И1110ЦЕНИ, МОЖЕТЕ ДА ПОСЕТИТЕ НАШИЯТ САЙТ CALISTO TOURS