esp_00.jpgНесъмнено едно от най-приятните моменти по време на почивката е усещането за отпочиналост и спокойствие. Нещата, които ни действат с оптимално отпускащо действие са СПА центровете в зависимост разбира се от техните предложения.

За да бъде обаче почивката ни напълно задоволителна, то само СПА центъра няма да е достатъчен. За да разнообразим още повече познатото ежедневие и познатото досега СПА ще разгледаме няколко ТОП места, на които ако отидете, определено няма да се върнете същите.

Beppu Onsen в Хаконе, Префектура Канагава

2110974164.jpgДоказано е, че СПА-то на открита площ сред природа и красива гледка е много по-ефикасно от СПА в затворено помещение. Така и тук сред японските горещи извори „Онсен“ ще се сдобиете с мечтаната релаксация и освобождаване от стреса и напрежението. Термалните бани биват както външни, така и вътрешни.

Винотерапия в Бордo, Франция

wine-glasses-photography-hd-wallpaper-3840x2160-39505-940x360.jpg

Винотерапията е силно отпускаща и опияняваща спа-процедура, която става все по-популярна в центровете за красота и релакс във Франция. Факт е, че виното и гроздето имат голямо приложение в природната медицина и козметиката. Свойствата на винено-разкрасяващата процедура лекуват и подмладяват кожата, като същевременно организма отпочива заедно с нея.

Сингапур,срещу подпухнали очи и тъмни кръгове

COVERPAGEPHOTOESPA_Beach_Villas_Spa_Suites_2.jpgС удивителното си разнообразие от чайове, които се приемат не само под формата на напитка, но и действат още по-ефикасно като тонизиращи козметични продукти, кожата и косата Ви ще възвърнат естествения си блясък, бръчките ще отпаднат, а подпухналите очи и тъмните кръгове вече ще са минало.


Дестинация Treehotel в с. Харадс, Швеция

2110974168.jpg
Тя е основна туристическа атракция в района именно заради интересния хотел Treehotel, който е изграден от 6 отделни къщурки, построени високо сред дърветата (между 4 и 6 метра над земята). Визията е вълшебна както отвън – сред прекрасната гледка на природата, така и отвътре – с домашния уют и спокойствие.

Аюрведа в Хималаите

2110974169.jpgДестинация включваща традиционната индийска система на Аюрведа, едно от най-добрите и магнетични места за релаксиране, със специализирани благотворни за тялото и ума предложения.

LA Float Center в Лос Анджелис

2110974163.jpgНесъмнено фаворит на световно ниво! Процедурата се нарича „вана флотация“ и представлява потапяне в плавателна вана с висока концентрация на соли от Мъртво море (известни са със способността си да поддържат тялото на повърхността). Чувството е на безтегловност, а сетивата се изпълват с неповтроим комфорт. Освобождаването на стреса, стимулирането на кръвообращението и изглаждането на кожата до съвършенство оказват единствен по рода си лечебен ефект върху цялото тяло.

1110ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО ПРЕДСТОЯЩИ ЕКСКУРЗИИ И ЦЕНИ, МОЖЕТЕ ДА ПОСЕТИТЕ НАШИЯТ САЙТ CALISTO TOURS