holiday-shopping-events.jpgЗапочна най-лудият месец в годината – декември. Тичаме на Коледни партита с колегите. Тичаме за елха и Коледна украса за дома и офиса. Тичаме за продукти за Коледната трапеза. Тичаме за подаръци, които да сложим под Коледната елха. Голямото тичане започна!

Не че пазарът не е залят с всичко гореспоменато, но изборът е труден, точно защото има голямо изобилие от предлагане.

С тази статия ние ще се опитаме да ви помогнем в избора на подарък за любимите ви хора и задължителните малки подаръци за приятели и колеги.

gift_vouchersНаблюденията на нашите специалисти като желан подарък за Коледа и Нова Година в последните години сочат, че ваучерът за подарък се утвърди и зае твърдо първото място в класацията „идеен и желан подарък”. Подаръкът под формата на ваучер за различни продукти и услуги доказа своето идеално сечение между лесен и оригинален избор и радушно приемащ се подарък от хора от всякаква възраст и пол. И с право. На приятелите си любители на СПА изживяванията можете да подарите ваучер за хотелско настаняване в България за една СПА Нова Година. На близките ви до сърцето хора – ваучер за екскурзия в Европа или дори ваучер за екзотична дестинация като Куба, Доминикана или остров Занзибар в Танзания.

16-12-13-tang-3-trieuА знаете ли кое е най-хубавото в този подарък?

Споделянето.
Вие можете да се включите в приключението, което подарявате.
Вие може да се присъедините в преживяването.

Плащаш толкова, колкото искаш….

Няма да сгрешите ако подарите на приятели и колеги ваучер за СПА хотел в България на половината сума и дори на една трета от сумата на цялата оферта. Вие просто давате идеята, а финализирането й е в ръцете на получателя. Никой няма да ви се разсърди.

Happy-Clients.jpgНашите наблюдения показват, че всички клиенти на Калисто Турс, получили ваучер за подарък остават доволни и приятно изненадани от такъв подарък.
Особено ако агенцията, от която е закупен ваучерът е гъвкава в офертите си и предлага ваучери с едногодишен срок на валидност и разсрочено плащане.

Бяхме ли ви полезни?

Ако тази статия ви е харесала, моля харесайте ни във ФБ – CalistoTours

1110

ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО ПРЕДСТОЯЩИ ЕКСКУРЗИИ И ЦЕНИ, МОЖЕТЕ ДА РАЗГЛЕДАТЕ НАШИЯТ САЙТ CALISTO TOURS, КАКТО И CALISTO BIZ