Last minute оферти за Коледаchristmasmarketmainpage.jpg

Европа е леснодостъпна и на един хвърлей разстояние и всяка година все повече българи взимат решението да прекарат Коледните празници в някой европейски град и да се порадват на Коледните базари извън България.

Dulces-Navidad.jpgДа хапнете вурсчета или канелени меденки с греяно вино и да си купите Коледни подаръци в празничната атмосфера на някой Коледен базар в Европа е заслужена награда за почивните дни.
Работили сте цяла година и сега заслужавате екскурзия в чужбина за Коледа и/или Нова Година!

Но къде да го сторите? Къде това преживяване ще ви струва най-евтино?

Престижно издание е направило проучване и е класирало най-достъпните дестинации за тези празници според цените на класическите коледни храни и напитки, цените в ресторантите за Коледните празници, цените на хотелите и транспорта.

8086015558_cee858eb67_b.jpgСпоред него една от най-желаните дестинации за Коледните празници от българския турист – Виена е класирана едва на почетното 10- то място.
По-достъпни от Австрия се оказват страни като Дания, Франция и Германия.
Като първото и второто място заемат Прибалтийските страни Естония и Латвия, следвани от Чехия с нейната прекрасна столица – Прага.
Ако искате да се потопите в Коледната атмосфера извън България, то Талин и Рига са Европейските столици, които са най-достъпни тази Коледа.

А за всички традиционалисти  – предлагаме почивка в България и една незабравима СПА Нова Година в минерален басейн във Велинград!

Бяхме ли Ви полезни?

Ако тази статия ви е харесала, моля харесайте ни във ФБ – CalistoTours 🙂

1110

ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО ПРЕДСТОЯЩИ ЕКСКУРЗИИ И ЦЕНИ, МОЖЕТЕ ДА РАЗГЛЕДАТЕ НАШИЯТ САЙТ CALISTO TOURS, КАКТО И CALISTO BIZ