00045842.jpgМоже би няма да ви изненадаме ако ви кажем, че планувайки и избирайки своята почивка или екскурзия жените и мъжете действат и реагират по различен начин.

Last minute за мъже и Ранни записвания за жени

Жените са по-склонни да резервират почивката на море или планина или спа почивката на семейството си колкото се може по-рано, за да се възползват от отстъпките за ранни записвания, докато марсианците могат спокойно да чакат до последния моменти и да се възползват от изгодните Last minute почивки.

Съвсем реална е опасността когато изчакват Last minute оферти, да няма налична желаната от тях дестинация или хотел за желаната дата, но докато това може да разочарова до сълзи жените, то мъжете въобще не се трогват. Те просто избират това, което е налично, независимо, че миналата година са били в този хотел или тази екскурзия в чужбина не е мечтата на неговата половинка.


Man-Pulling-Traveling-Bags-with-Woman-on-Top-600x375.jpgРъчен багаж  за господата и голям куфар на лента за дамите

Сещате се какво се случва при подреждането на багажа за пътуване, нали? Ще споменем само тоалетните принадлежности, които дамите и господата взимат със себе си. Докато в мъжката баня в хотела има не повече от 7 артикула, то в женската баня има около 200, от които мъжа разпознава не повече от 10.

Мъжът пътува с малък куфар с размерите на ръчен багаж, докато куфарът на дамите с допустимите 32 кг евентуално може да побере всичкия й нужен багаж за едноседмична почивка.


2a8d1d5400000578-3162252-image-a-63_1436964983785Ще планирам сама или това ще го свърши секретарката му?

Докато мъжете са по-склонни да потърсят услугите на туристическа агенция  за да организират почивката на семейството си, то дамите предпочитат сами да се потопят  в океана от оферти в интернет и да сглобят екскурзията в чужбина за идващия семеен празник и чак, когато са напълно объркани и сломени от често случващата се противоречива информация в нета, вечерта посрещат съпруга си унили, с претоплена вечеря и лавина от обяснения, колко е трудно да намериш най-изгодната оферта за своята почивка на море например.
45644534-Photo-of-male-travel-agent-and-young-woman-Young-man-smiling-and-offering-vacation-options-for-femal-Stock-Photo.jpg

Тогава съпругът благородно взема нещата в свои ръце и на следващия ден възлага на секретарката си да се обади на туристическа агенция и да възложи своята почивка или екскурзия на професионалист.

С питане и до Цариград се стига….
Свидетели сте на ситуации в които в непознат град трябва да намерим вярната посока, нали? Мъжът забожда глава в гугъл картата на телефона си и търси посоката, докато дамата започва напосоки да спира хората и да ги пита за вярната посока.

СПА почивка или секс преживяване….

1.jpgДа, различни сме и разбираме различно нещо от едни и същи думи. Венерите разбират СПА почивка като СПА почивка за двама, в която ще се гушкаме и той ще разкрие сърцето си пред нас колко много ни обича, докато мъжете виждат в почивката предимно секс преживявания.

Но колкото и да сме различни, не можем едни без други. Имаме си само наши „женски” компании, те си имат своите „мъжки” сбирки, но много ни е хубаво да сме заедно и затова продължаваме да се търсим……
и така до края на света ……..

Бяхме ли Ви полезни?

Ако тази статия ви е харесала, моля харесайте ни във ФБ – CalistoTours 🙂

1110

ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО ПРЕДСТОЯЩИ ЕКСКУРЗИИ И ЦЕНИ, МОЖЕТЕ ДА РАЗГЛЕДАТЕ НАШИЯТ САЙТ CALISTO TOURS, КАКТО И CALISTO BIZ