Винаги актуални, винаги нови с неизчезваща публика – ЩО Е ТО?

Италия, Англия, Франция

Германия, Испания, Австрия ….

Дубай, Гърция и Малта

И това са само част от ТОП страните, които винаги ще останат актуални и задължителни в тефтера/to do листа на всеки пътешественик.

Нека разгледаме първия ред страни:

Италия е най-младата държава в Европа, но и призната кралица на европейския туризъм. Италианската кухня и италианските вина са само част от това, което трябва да се опита/види. Не случайно я поставихме първа на първи ред. Столицата й – градът Рим е известен още като „Вечния град“! 🙂

Anfield_panorama,_20_October_2012.jpgНесъмнено Англия има своя отличителен характер, както всяка страна и си заслужава посещението. Особено известна е със спортните си постижения във футбола, като в тази връзка споменаваме легендарния стадион Анфийлд, който е издигнат още от 1884 г. Ако в България сте останали разочаровани от футболния свят, то имате шанса да се похвалите с Ливерпул и Челси на живо в края на месеца. Last Minute офертата можете да видите ТУК.

ФранцияПарижГрадът на влюбените и домът на хубавото вино. Определено подходящ за спа почивки за двама, както и за романтични почивки в чужбина. Французите са категорични националисти, но пък и има за какво! 🙂
Геgermany-city-wallpaper-3.jpgрмания
в един поглед се характеризира с разнородни културни влияния, но и множество традиционни празници като Октоберфест, музикални и класически рокфестивали, празници на вината и други. Подходяща е и като кратка спа екскурзия.

Говорейки за екскурзиите в чужбина, които никога няма да утихнат, сме задължени да споменем и Испания. Подходяща, както за кратка екскурзия до забележителностите, така и за дълга релаксираща почивка.

Туризмът в Австрия се развива в 2 посоки – зимни и ски почивки в Австрийските Алпи и културен туризъм  и екскурзии, благодарение на богатата история, изключителната архитектура и култура на страната.

activity1.jpgДубай – популярен, модерен и достижим. Всички са запознати с тази райска дестинация и думите тук мисля, че са излишни. Ако до преди екскурзиите до Дубай са ви се стрували скъпи, то това вече съвсем не е така. За настоящи оферти за почивки в Дубай, можете да следите на нашия сайт Calistotours, както и на Calisto biz.

Гърция – неотихващия летен прицел на туристите. Една от най-подходящите дестинации за почивка на морето през лятото с малък бюджет. Можете да прочетете повече за нея в статията ни „Гърция от другата страна … или защо е една от най-предпочитаните дестинации през лятото?“, а за ранни записвания за почивка в Гърция, можете да следите ТУК! 🙂

Малта – все така топла и забавна! Ако искате да разберете накратко за нея, забележителностите й и как да организирате екскурзията си до там, можете да прочете статията ни за „ТОП дестинация Малта“.

И все пак споменавайки всички тези дестинации, не можем да пропуснем и тези в България.

ski-bansko.jpg

И през изминалата 2016-та година (както и през 2014-та) Банско заема 3-та позиция за „Най-добър град за живеене“. Ски курорта в Пирин планина е прекрасно място както за спа почивки през зимата и релаксиращи уикенди за двама, така и забавления на пистата/в хотела или нощните клубове!

Бяхме ли Ви полезни?

Ако тази статия ви е харесала, моля харесайте ни във ФБ – CalistoTours 🙂

1110

ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО ПРЕДСТОЯЩИ ЕКСКУРЗИИ И ЦЕНИ, МОЖЕТЕ ДА РАЗГЛЕДАТЕ НАШИЯТ САЙТ CALISTO TOURS, КАКТО И CALISTO BIZ